Poradna Valentine One

Autor: | Vloženo: 07.09.2018 000 06:47 | Témata: Poradna Valentine One

VALENTINE ONE nebo Genevo One S?

Zdravím, který anti-radar mi doporučíte? Vím, že Genevo One S má GPS modul, což je určitě výhoda, ale VALENTINE ONE na mě působí celkově solidnějším dojmem. Díky

  • 7. září 2018 - Oficiální zástupce obchodu AntiRadary.cz

    Dobrý den,
    v současné době určitě Genevo One S nebo Genevo One S - Black Edition, popřípadě Genevo One M.

    Valentine ONE je konstrukčně solidnější - plast vs. magnesiová slitina, ale je větší, hranatější, nemá GPS funkce a nevyrábí se pro něj vertikální držák, který zajišťuje 20-40% citlivosti navíc. U starších verzí byl omezený frekvenční rozsah, který byl menší než je rozsah českých Ramerů a u verze 3.863 se vyskytovala nedetekce z důvodu teplotní nestability.

    Pro konečný výběr detektoru vhodného pro ČR, ale i pro zbytek Evropy je nejlépe se telefonicky poradit se zkušeným prodejcem - specialistou, který má v nabídce přístroje od různých výrobců a nepreferuje jenom vlastní značku, u které má největší zisk.


    S pozdravem Ing. Ján Gnip, CSc.

    AntiRadary.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Brouk

    Brouk

    9. listopadu 2018

    Umí Genevo snímat radar i v případě ,že policie jede za mnou ,jak V1 ?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • AntiRadary.cz

      10. listopadu 2018 - Oficiální zástupce obchodu AntiRadary.cz

      Dobrý den,
      umí i neumí, podle toho jak se to vezme, ale stejně je podobná vlastnost nedůležitá. Pokud se auto s radarem blíží zezadu, tak než se přiblíží na dostatečnou vzdálenost, jeho signál zachytí jak Valentine One, tak i Genevo. Valentine na větší vzdálenost, jelikož má anténu i dozadu, Genevo na menší, protože signál je mnohem rychlejší než měřicí vozidlo a odráží se od protijedoucích aut a jiných kovových artefaktů na silnic.

      Ovšem Ramer má anténu natočenou pod uhlem 22°, takže tahle stejně neměří, tudíž je schopnost zachytit měření zezadu i vzdálenost, na kterou to antiradar dokáže irelevantní. Ramer s aktivní anténou může měřit jenom na odjezdu a příjezdu a může přitom stát nebo jet, vždy ale šikmo přes silnici s uhlem 22°: https://www.antiradary.net...

      Může také měřit dojetím vozidla zezadu, ale jenom v pasivním režimu, kdy je radarová hlava vypnuta a rychlost se měří srovnáním s jejích cejchovaným tachometrem, ovšem takové měření nedetekuje řádný současný antiradar a je jedno, jestli má zadní anténu nebo nikoliv.


      S pozdravem Ing. Ján Gnip, CSc.

      AntiRadary.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.