Nejnovější recenze ze sekce Antiradary
- Malý, elegantní, ale výkonný pomocník pro vaší peněženku, kdy spousta pokut není jen o bezpečnosti, ale o potřebě inkasovat ;-)
drobné nedostatky, kdy např. u souběžných silnic cca 200 m od sebe, kdy je na jedné z nich úsekové měření, stejně tak přístroj upozorňuje na měření i na druhé silnici, kde nic není. Taky občas nesouhlasí limit rychlosti v úsekovém měření, např. upozorňuje na 30 km/h, ale v reálu je v daném místě 50 km/h. Rozhodně ale lepší poplach planý než žádný :-D
Ještě nebyl vyzkoušen
- Nic, jen cena
- Radar nepotřebuje návod, vlevo zesilujete, vpravo zeslabujete, vprostřed přepínáte řeč a dálnice nebo město. Buď nehlásí nic, jen stále upozorňuje že je v provozu, na radary nereaguje, ale když začne reagovat, neskončí do vypnutí.
Prý reaguje i na zavírání dveří, prostě na všechny vysilače v okolí. Není to k ničemu, nedoporučuji, jsem velice zklamán, ale co bych chtěl za ty peníze. Čekal jsem , že nebude 100%ní, ale takový kšunt k ničemu, jsem nečekal. Vyhozeno, nechal jsem si jen nabíječku, jinak se to použít nedáááá. Neměl jsem nerva.
- Skvěla detekce radarů
- GPS databáze s aktualizacemi pro úsekové a stacionární měření
- Kompaktní velikost
- Možnost pevné montáže bez kabelů po autě
Výborný detektor pro ČR, popřípadě i další státy Evropy. Velmi citlivá anténa u modelu Black Edition stejně jako model M. Je to opravdu znát v praxi detekuje mnohem dříve než by člověk čekal. Cena není nejnižší, ale pro toho kdo jezdí denně hodně se to podle mě vyplatí. Náš "skrytý dohled" je totiž občas dost vyčůraný a někde hned za cedulí :-)
- Spolehlivá detekce
- Citlivá detekce KA radarů.
- Detekci laseru nutno vypnout, neustálé falešné poplachy. Držák je úplně naprd, minimálně jednou týdně najdu zařízení na podlaze auta.
Za nemalý peníz dost nedomyšlených věci. Držák pravidelně opadává. Laser je falešně detekován tak 50x denně, je nutné ho vypnout. Databáze je úplná tak na 30%, aktualizováno mám. V dnešní době bych bral přítomnost USB výstupu na zapalovačovém zdroji jako automatickou, hlavně pokud dáte za zařízení 20k plus. Valentin One, který jsem používal před tímto, mi nikdy falešné poplachy negeneroval, citlivost srovnatelná. Držák nesrovnatelně lepší. Genevo jsem kupoval skrze hodnocení a databázi, ve své podstatě jsem dost zklamaný. Zařízení máme dvě, chovají se stejně.
- cena / výkon je na dobré úrovni
- nejlepší zařízení na trhu, vše v jednom
Zatím spokojen
- dala jsem jej jako darek
- přesně splňuje požadavky pro běžné užívání, nechá se individuálně nastavit
- funguje perfektně a obchodník má zájem
Pracuje spolehlivě.
- chybí pouzdro
- produkt by mohl mít magnetické upínaní
- Jednoduché objednání, rychlé vyřízení objednávky
po krátké době užívání a možnosti vyzkoušení produktu, konstatuji spokojenost a hlavně spolehlivost
- Prenosny mam 3 auta
- I když nesnímá radary, tak upozorní na vše co má v databázi.
Funguje opravdu dobře.
- Prostě Genevo
Nakoupil jsem v obchodě www.antiradary.net už několikrát a neustále ho všem doporučuji. Jelikož se jedná o zboží k specifickému využití a nestojí pár korun, tak jsem vše konzultoval s klukama z obchodu, pokaždé jsem se potkal s velkou ochotou poradit a po zakoupení výrobku i s perfektní technickou podporou. Jde o jeden z mála obchodů, ve kterém se doopravdy starají o své zákazníky. Vřele doporučuji všem. Radim, Pelhřimov.
PS:Kobra 11 má mizivé šance
Zobrazuji 161 - 180 ze 302 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...16 Další »