Nejnovější recenze ze sekce Antiradary
naprosto super mám ho ve třech autech
- Zatím spolehlivý. Nemá plané poplachy.
Produkt doporučuji, protože Vás upozorní na možná nebezpečí. Zhruba 8 - 10 roků jsem používal detektor RX65 euro, Genevo One S má navíc GPS, takže si stahuje one line a další výhodou jsou aktualizace. Po pečlivém prostudování. Zatím jednoznačně dobrá koupě. Cena odpovídá kvalitě. Produkt je vhodný pro všechny řidiče a pro každou příležitost při řízení vozu. Funguje zatím tak, jak jsem očekával.
- Dostatečná citlivost , velmi dobrá databáze za velmi slušnou cenu. Celková spokojenost
- malé rozměry
- kompletní balení
- hezké informační brožurky v českém jazyce
- snadná aktualizace databáze skrze počítač
- snadná instalace
- včasné varování před měřeným úsekem
antiradar přišel v pořádku, balení bylo kompletní.
Komunikace s e-shopem byla také v pořádku.
Minimum falešných hlášení, výborná detekce.
Jednoduchá instalace, funguje bez problémů
- rychlé reakce detektoru
- nízký počet falešných poplachů
- přenosnost
- ovladatelnost
- dosah
- kvalitní mechanické zpracování (3 roky jízdy po různých nerovnostech s tvrdým podvozkem a antiradar stále nevydává žádné nepříjemné zvuky)
- nefunkčnost ve vozech se zesíleným předním sklem
- Všechno
Mám ho asi půl roku a nemám výhrady k výrobku.Před nákupem jsem se obrátil na ANTIRADARY.NET,kluci mi ochotně vše vysvětlili a bylo to doma.Po registraci mi chodí pravidelně oznámení o aktualizaci,která na notebooku trvá opravdu 1-2 minuty.Falešné poplachy se objeví pouze pokud se dostanete do blízkosti auta se zapnutým adaptivním tempomatem,jinak pracuje na 100 procent.Nejezdím jako prase,ale zastrčený radar nekde v nesmyslné třicídce je pak nemilým překvapením.Opravdu to funguje,jen je třeba antiradar pravidelně aktualizovat aby jste pak nebyli překvapení,že tam bylo usekové měření a Genevo ani nepíplo.Radim,Pelhřimov.
- funguje
Zařízení pracuje spolehlivě. Nicméně GENOVO ONE S hlásí pevné průjezdové radary přesněji. Jinak jsem ale velmi spokojen.
- Minimum falesnych poplachu
- Dostatecna vzdalenost detekce
- Jednoducha aktualizace databaze
- Velikost
- Prvni zachyceni gps po delsim odpojeni chvilku trva.
- Maly
- Funkcni
- Presny
Pro me skvely pomocnik ;)
Výborná citlivost. Velmi dobrá aktualizace.
- včas a spolehlivě hlásí radarová měření, kameru na červenou a pod.
- vše potřebné v jednom
doporučuji
- nic lepšího není
doporučuji
spolehlivý produkt
- Malý, chytrý a ono to doopravdy funguje.
- Aktualizace databáze.
- Krátká záruka.
- Drahé prodloužení záruky.
Zobrazuji 181 - 200 ze 302 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...16 Další »