Nejnovější recenze ze sekce Antiradary
- telefonicky kontakt super jednani
- Aktualizace průjezdových radarů z internetu
- Velka databaze
- Snadny a rychly update zarizeni
- Kvalita zpracovani
- Zatim nic
Urcite doporucuji koupit, pro sofery co jezdi jak draci se zaplati nekolikanasobne.
GPS funguje jak má, hlásí stacionární radary atd.
Občas se spustí falešný poplach v blízkosti OC.
Výhodou je čeština a snadná obsluha.
Nevýhodou trochu komplikované nastavení, bez návodu to nejde.
Zařízení funguje dobře, doporučil bych zabudovat kameru a tím by se vyřešili komplikace s policií a další přidaná hodnota výrobku.
- Skvělý decentní ,nenápadný
- Výkonný
- Přenosný
Dobra cena slušný výkon
Dobře se dá upevnit pomoci samolep.pasky oboustranné v
kombinaci se suchým zipem.
Napevno napájecí kábel pres vypínač- je skoro neviditelný
Mohu jen doporučit
- Radar funguje velice dobře, již několikrát mi zachránil body. Nerozumím negativním komentářům. Navíc je malý, skladný a pokud by šlo do tuhého, dá se ihned schovat a nikdo nic nenajde. V poměru cena - poskytované služby si nestěžuji.
- Působí trochu lacině za tu cenu, ale na funkčnosti tomu nic neubírá. Ne vždy levnější znamená horší v tomto případě.
Mohu doporučit.
- Hezká ozdoba do auta (VYPNUTÁ)
- VŠE----
Zakoupil jsem tento antiradar za ty peníze jsem nečekal žádný zázrak,ale aby to hlásilo vše možné jen ne radary to jsem nečekal...Jinak toto pouze informuje na pevné radary informující vás v obci o vaší rychlosti potkal jsem policejní civil octavii jel jsem podle předpisu a tento v uvozovkách hlásič radaru si dával asi šlofíka byl zticha jak pěna asi se sám bál plicejního radaru.TAKŽE NEDOPORUČUJI......
- jistě skvělej detektor na radary,funkční GPS
- na detekci laseru spíš slepej
na laser zbytečnost, jinak skvělej
- Detekce radarů Ramer
- Detekce stacionárních radarů s hlášením vzdálensti a průměrné rychlosti
- Držák na okno by si zasloužil kvalitnější plech
Celkově kvalitní produkt, doporučuji.
- po třetím tapnutí spálený,nepoužitelný
Nedoporučuji !!! Produkt se porouchal a nikdo na reklamace nereaguje.
- Žádné falešné poplachy, velikost, databáze
- zatím jsem neobjevil
Po předchozím zařízení Cobra mám pocit, že Genovo nefunguje :-), žádné falešné poplachy, pokud je někde radar, upozornění s dostatečným předstihem, používám cca 3 týdny, tak ještě zjišťuji pro a proti. Za to dobu 2x aktualizace databáze, včetně nového úsekového měření na rozkopané D1. Petr
- není co
Vynikající
- Už máme v rodině druhý Genové Oné a jsme s ním velmi spokojený. Vřele doporučuji...
- Ve srovnání s předchozím detektorem RX65i se nedá vůbec porovnat. Toro hlásí i stacionarni radary a usekove mereni.
- Zatim zadne
Opravdu doporucuji. Myslim si ze je to Top detektor pro CR!
- malý, elegantní, nenápadný
- velice citlivý, ale bez zbytečných falešných poplachů
- spolehlivý pomocník
Malé a elegantní zařízení, které mi již zachránilo body i peníze!
- Barevný dotykový displej.
- Vynikající citlivost.
- Jednoduché ovládaní a české menu.
- Funguje jak v ČR, tak i v celé Evropě.
- Vyšší cena.
Koupeno u Antiradary.cz na základě jejích doporučení a je to zatím nejlepší antiradar, co jsem kdy měl. Ostatní antiradary jsou proti Stinger VIP hračka.
- 5
- ne
OK
- Detekce klasických Ramerů
- Ukazatel směru a počtu radarů
- Spolehlivost
- Možnost 2 hlasitostí - klasická a ztišení
- Nové verze párování s mobilním telefonem
- Robustní konstrukce
- Cena, ale ta se vám brzo vrátí, pokud jezdíte
S ohledem na míru silniční šikany v ČR můžu s klidem prohlásit, že se investice do tohoto antiradaru vrátila během 3 měsíců - a není to o tom, že jedete 200 po dálnici, ale o tom, jak jsou vybírána místa, kde se měří - bezpečné rovné úseky, v noci, na kraji města, pasti na přespolní a pod.
Na klasické bradavice - Ramery naprosto geniální, s předstihem stovek metrů ve městě. Jednou jsem zažil i na více než 1km.
Ukazatele směru odkud jde radar - vynikající zvlášť v noci.
Jednou jsem opravdu ocenil i ukazatel počtu radarů, protože na jedné ulici měřili v rozestupu a za zatáčkou dvakrát, což jsem v ČR ještě nezažil.
K laseru - z principu měření musíte jít hned na brzdy nebo máte štěstí a jel před vámi někdo, koho měřili a pak je laser detekován.
Dobré vědět:
Pozor na cesty do zahraničí - nemusí být legální, vždy si ověřte dle cílové destinace.
Falešné poplachy na laser - Volva a Mazdy s (asi) adaptivním tempomatem a některé mýtné brány (copak to asi měří, že?).
Dále detekuje starší verzi cedulí "vaše rychlost je", stiskem tlačítka je však možné okamžitě ztlumit na přednastavenou hlasitost.
V kombinaci s navigací s GPS databází pevných radarů můžete jezdit v klidu, soustředit se na řízení a ne sledovat, jestli na vás někdo nečíhá. Pokud ovšem nejedete do Prahy, protože tam je radarů tolik, že to na vás pípá pomalu nonstop ze všech stran.
Ukázka z praxe: https://www.youtube.com...
Shrnutí: A vy ještě jezdíte bez antiradaru?
- design, nastavení (když umíte anglicky nebo rusky)
- na téměř každý "radar" před vesnicí reaguje
- i když snížím hlasitost varování na minimum, je zvuk opravdu hodně hlasitý až nepříjemný
- kdo neumí anglicky, nebo rusky, bude mít lehčí problémy
Objednal jsem si jej kvůli ceně, ale požadovanou službu splňuje podle mě pouze na 40%, spíš řidiče otravuje nesmyslným houkáním a kde nic, tu nic...
Zobrazuji 221 - 240 ze 302 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...16 Další »